Mijn dochter Lola heeft me meteen vanaf haar geboorte geleerd hoe belangrijk aanraking is voor baby’s. Toen ze zo’n 5 weken oud was, had ze erg veel last van darmkrampjes. Door met onze handen een lichte druk op haar buik te geven werd dat minder. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die me kon leren hoe je baby’s masseert. Via mijn verloskundige kwam ik bij Rebecca terecht. Rebecca kwam bij mij thuis. Met een pop liet ze de verschillende massage technieken zien. Die kon ik dan meteen uitproberen bij Lola. Lola liet meteen merken wat ze wel en niet fijn vond. En Rebecca paste haar uitleg en adviezen daarop aan. Daardoor is een massage nu echt genieten voor Lola. En voor mij ook. Het is altijd een mooi momentje samen. Soms begint Lola na een massage even flink te huilen. Alsof ze alles er even uitgooit. En de dagen slaapt ze vaak beter, huilt minder en is super vrolijk. Dit heeft me echt verbaasd. Ik raad daarom baby massage aan, aan elke nieuwbakken moeder. Rebecca was erg lief voor ons. Ze heeft me veel waardevolle tips en adviezen gegeven, waar ik nu elke dag nog gebruik van maak.

Groeten, Anita


Rebecca is twee keer bij mij thuis geweest en heeft goed laten zien hoe ik mijn zoontje kan masseren. Fijn om dit thuis te kunnen oefenen, in je eigen
vertrouwde omgeving. Wat ik als heel prettig heb ervaren is de persoonlijke aandacht voor mij en mijn zoontje, het draaide echt even alleen om ons.
Super om zo'n moment te hebben! Nu neem ik elke avond de tijd om te masseren, ik weet hoe ik het aan kan pakken en heb nu elke dag even een bewust-samen-moment.


Wat een heerlijkheid om mijn zoontje deze massage te mogen geven. Rebecca straalt rust uit en dat geeft meteen de perfecte sfeer voor een ontspannen moment samen met je kindje. Ze neemt de tijd om alle technieken door te nemen en ze biedt tegelijk een luisterend oor voor jouw ervaringen met je pasgeboren kindje. De technieken zijn makkelijk en direct toepasbaar. Bovendien is het niet alleen heel fijn voor baby’s. Ook mijn dochter van 4 jaar vindt het heerlijk en ontspant volledig als ik haar masseer. Ik ben dan ook erg dankbaar dat Rebecca mij deze massagetechniek heeft geleerd. En ik ga het zeker nog vaak gebruiken om een ontspannen momentje te creëeren in ons drukke leven.