Mijn naam is Rebecca en woon samen met mijn prachtige dochter Noa in Breda. Ik ben dankbaar dat ik mag werken met (jonge) kinderen, omdat we van kinderen heel veel kunnen leren. Het uiten van hun gevoelens en emoties, hun fantasie en het leven in het NU. Ook hun speelsheid vind ik geweldig, ze nemen het leven nog niet al te serieus.

Baby’s en kinderen voelen zo ontzettend veel. Door mijn sensitiviteit kan ik goed aanvoelen wat zij op dat moment nodig hebben. Door mee te bewegen en op ze af te stemmen kan ik als een gids kinderen en volwassenen de weg wijzen als ze midden in de chaos of onrustige periode zitten en op zoek zijn naar rust en helderheid….de kant waar je verlangen ligt.
Het is lastig als je midden in een situatie zit die niet goed voelt en je maar niet weet hoe je hier uit kunt komen. Ik zal samen met jou op zoek gaan naar inzichten en naar wat er in je binnenwereld afspeelt en hoe je kunt vertrouwen op wat je lichaam jou verteld. Vaak willen we alles met het hoofd verklaren, maar blijft dat onrustige gevoel. Juist die emoties, sensaties en gevoelens in ons lichaam hebben ons waardevolle lessen te leren.
Niet gemakkelijk, maar wel heel waardevol voor kwaliteit van leven. Zijn we bereid om te luisteren en te voelen naar deze gevoelens? Deze gevoelens zijn niet erg of gek, ze zijn er om ons waardevolle boodschappen te leren waardoor we weer in contact komen met onszelf.

MIjn visie

Ik hoop dat kinderen nooit zullen vergeten hoe bijzonder ze zijn. Dat ze mogen ontdekken welke kwaliteiten ze hebben. Dat ze juist DAT kunnen doen waar hun hart ligt en waarvoor ze op deze aarde gekomen zijn. Want in deze prikkelende maatschappij kan het een uitdaging zijn om dichtbij jezelf te blijven, je volle potentieel te benutten, en de mogelijkheden te blijven zien in plaats van de beperkingen. Ik ga “AAN” van alles wat met Body - Mind - Soul te maken heeft. Het beweegt als een rode draad door mijn leven. In mijn rol als coaching/leven vind ik humor ook erg belangrijk, humor zorgt ervoor dat je de situatie van een afstand kunt bekijken zonder dat je jezelf met de situatie identificeert. Ik zie deze vier elementen, die met elkaar verbonden zijn, als bouwstenen voor een kwalitatief leven.

Voor mij is niets te gek, mensen die mij langer kennen delen soms hun diepste gevoelens, omdat ze weten dat het veilig en vertrouwd is. Delen is fijn, het is helend en zorgt voor verbinding. Graag deel ik mijn inzichten en wijsheid met jou.

Ik ben een ervaringsdeskundige op het gebied van niet uit de verf komen op school, om er als kersverse ouder er alleen voor te staan en te leren vertrouwen op mezelf en dat het leven dat brengt wat je nodig hebt.

Wil je contact met mij opnemen of heb je een vraag, laat het mij gerust weten om te kijken wat ik voor jou of jullie mag betekenen. Graag kijk ik samen met jou welke weg er past voor JOU.

Liefs,
Rebecca
“zonder modder geen lotus - Volg je eigen flow"

Certificaten en opleidingen:

  • Kinderyoga docentenopleiding purekinderyoga voor kinderen van 3 t/m 13 jaar: Jaar 2015
  • Cursus Docent Kindermassage voor kinderen van 3 t/m 15 jaar: Jaar 2017
  • Opleiding Baby Massage Nederland RGDB volgens de Shantala babymassage: Jaar 2018
image001.jpg
Rebecca Walgers

Deel deze pagina: