Mijn naam is Rebecca en woon samen met mijn dochter Noa in Breda. 

Yoga is jaren geleden op mijn pad gekomen omdat ik zocht naar rust en verbinding. Stap voor stap ben ik steeds bewuster gaan leven. Het waren niet alleen de houdingen die mij raakten, maar vooral ook de filosofie van yoga. Werd bewuster van mijn lichaam en geest. En dat alles met elkaar verbonden is.  Later werd ik mij bewust van mijn acties, emoties en gevoelens en hoe ik daarop reageerde. Niet alleen naar mezelf, maar ook naar anderen toe. Zou het een proces kunnen noemen waar ik steeds meer de lagen aan het afpellen ben wat ik onbewust heb overgenomen uit angst of controle.  Dit was niet de weg wat ik verder wilde volgen. Ik koos en kies naar een weg van een oprecht en liefdevol leven. Ik geloof in een hoger bewustzijn en de ziel. Dat je een innerlijk weten hebt. En daarop mag leren te vertrouwen.  

  

De voordelen van yoga zijn eindeloos en ik kan er pagina' s over schrijven wat het met je kan doen. Het is een ervaring wat voor iedereen weer anders kan zijn. Omdat yoga veel positieve aspecten heeft en omdat het energetisch goed is, wil ik dit op een laagdrempelige manier toegankelijk maken. Zodat je toch de vruchten kan afplukken door de dag te beginnen met positiviteit,  stil te staan bij je emoties, gevoelens en het belangrijkste van allemaal; jezelf! Uit die automatische piloot en contact maken met je lichaam, je bewustzijn en met je gevoel. Waar je de wijsheid en het innerlijk weten tot je beschikking hebt.  

 

 In de lockdown tijden is het idee ontstaan om mijn prijzen toegankelijk te maken, omdat ik weet hoeveel mensen in een crisis zaten en soms nog zitten. Bij mooi weer worden de lessen buiten gegeven in het Mastbos of andere natuurplekken in Breda. Bij minder weer worden de lessen binnen gegeven. Denk hierbij aan; scholen, bedrijfsleven of andere sectoren. Je krijgt les van een ervaren yogadocent met kwaliteit. Op een zachte manier bewegen en wat energetisch ook nog eens goed is om te doen voor jezelf.  

Hou enorm van dansen. Even alles los dansen en je beweegt tegelijkertijd alles in je lichaam. Wordt er ook heel vrolijk van. Het kan zijn dat ik muziek en een dansje dan ook voor of na de les gebruik. Dit om de les mee af te sluiten of mee te beginnen. Dit kan op swingende muziek zijn. Yoga en dans is wat mij betreft een prima combinatie om in je lijf te komen en vooral te voelen. Dans met het leven is dan een zin waar ik volledig achter sta. Mocht je liever 1 op 1 yoga willen beoefenen, dan is dat ook bespreekbaar. 

 

Liefs,

Rebecca

 

Rebecca Walgers

 

 

 

Warme groet,
Rebecca
“Het leven is veranderlijk, dans met het leven” 

Deel deze pagina: