In de tijd waarin we nu leven zijn veel prikkels om ons heen. Voor kinderen is dit ook zo. School, digitale wereld, afspraken, gebeurtenissen thuis. Veel kinderen staan vaak ‘aan’. Er gebeurt van alles. Niet alleen in hun ontwikkeling en groei maar ook om hen heen. Als er veel prikkels om ons heen zijn, dan kun je de verbinding met jezelf kwijt zijn of raken. Stilte momenten, of momenten om echt te voelen, er te zijn, is zo ontzettend belangrijk.

Wat ik kinderen mee zou willen geven is op een speelse manier verbinding maken met zichzelf. Als je in verbinding bent met jezelf kun je makkelijk in verbinding komen met anderen. Grenzen aangeven en opkomen voor jezelf kun je makkelijker aangeven, zeggen wat je wilt, jezelf uiten. Dat heeft te maken met zelfvertrouwen en zelfliefde, dat is een belangrijke basis om verder te kunnen ontwikkelen en groeien. Ik zie het net als een boom. Een boom heeft stevige wortels nodig. Dat is je basis je fundament om verder te groeien. Stevig geaard staan. Van daar uit groeien de blaadjes.

In mijn lessen kijk en observeer ik waar er op dat moment behoefte aan is. Ik geef op een speelse manier les en laat de kinderen kennismaken met yoga. Hoe is hun zelfbeeld, wat vinden ze leuk om te doen? Ik vind humor heel belangrijk en dat zal zeker in terug komen in mijn lessen. Muziek is ook een fijne krachtige manier om te uiten. Allerlei manieren om in je lichaam te zitten en te komen. De lessen worden in een kleine groep van 6 kinderen gegeven. Persoonlijke aandacht staat voorop.


Voor wie?

Voor kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar

Kosten?

Proefles is 5 euro. 
Losse les is 8,50 euro.
Voor 5 lessen is het 40 euro. 

Waar?

Nieuwe Ruimte
Boschstraat 42
4811 GH, Breda


De lessen worden in een kleine groep van 6 kinderen gegeven. Persoonlijke aandacht staat voorop.

Heb je vragen of wil je aanmelden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier op de contactpagina of te bellen naar 06 53 56 97 03

Gelieve het bedrag van te voren overmaken naar: NL13 INGB 0003 4759 75 t.n.v Rebecca Ouder en Kind

Op mijn FB pagina deel ik zodra er een workshop komt voor deze les. Zodra je je hebt aangemeld houd ik je op de hoogte.